Annons

Om Camilla Spjuth Palve och Helena Lindstam

Bakom kulisserna är bloggen som skrivs speglar livet bland kungligheter, kändisar och stjärnor. Camilla Spjuth Palve och Helena Lindstam bjuder också på historiska bilder, händelser och visar gärna på anrika objekt med kunglig prägel.

Stäng

Annons


Wills och Kates engelska ros


När jag lämnade London efter Williams och Kates bröllop höll den brittiska huvudstaden som bäst på att rusta inför Chelsea Flower Show. Åh, den som fick vara med där. Ni som kikar in här på bloggen ibland har säkert noterat att jag är svag för blomster…

Annons

Nu får jag nöja mig med att titta på bilder från Chelsea Flower Show istället. Och titta vad jag hittade – en ljuvlig, vit ros med namnet William och Catherine.

Foto: All Over Press.

Rosen fanns hos kände David Austin. Och på hans hemsida kan man lära sig mer om den här sorten. Visst är den härlig? Nästan som en stor, frodig pion…


Dela
Tweeta
Dela
Maila
OM BAKOM KULISSERNA

Bakom kulisserna är bloggen som skrivs speglar livet bland kungligheter, kändisar och stjärnor. Camilla Spjuth Palve och Helena Lindstam bjuder också på historiska bilder, händelser och visar gärna på anrika objekt med kunglig prägel.


Annons

Kategorier


Annons

Annons

ArkivAnnons

Kommentarer till “Wills och Kates engelska ros”

  1. Vacker! Austinrosor är underbara, doftar ljuvligt och oerhört blomvilliga! Jag har flera stycken i min trädgård och jag bor norr om Uppsala i zon 4 . Så det är helt klart värt ett försök!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons

Laddar