Annons

Om Camilla Spjuth Palve och Helena Lindstam

Bakom kulisserna är bloggen som skrivs speglar livet bland kungligheter, kändisar och stjärnor. Camilla Spjuth Palve och Helena Lindstam bjuder också på historiska bilder, händelser och visar gärna på anrika objekt med kunglig prägel.

Stäng

Annons


Veckans jösses!


Ja, om bilden i förra inlägget var min favorit från veckan som gått så är väl den här bilden…ja…vad ska man säga…

Foto: All Over Press.

Man blir lite stum inför hertiginnan av Albas uppsyn, här dessutom på promenad med kärestan Alfonso Diaz. Ja, si den tjärleken…


Dela
Tweeta
Dela
Maila
OM BAKOM KULISSERNA

Bakom kulisserna är bloggen som skrivs speglar livet bland kungligheter, kändisar och stjärnor. Camilla Spjuth Palve och Helena Lindstam bjuder också på historiska bilder, händelser och visar gärna på anrika objekt med kunglig prägel.


Annons

Kategorier


Annons

Annons

ArkivAnnons

10 kommentarer till “Veckans jösses!”

 1. Fast tittar du på bilder av en ung hertiginna av Alba så ser du att ssååå mycket har hennes utseende inte förändrats. Hon är mycket lik sin far med insjunkna/djupt sittande ögon och ”knepig” kindform. Sedan är ju rynkorna bortdragna förståss med det är det ju på fler personer.

 2. Huu je tänk att vakna upp med en sådan ragata i sängen!!?
  tycker det är gräsligt att ens visa en sådan bild.

 3. – Vilken hemsk kommentar pix #2!
  Hon är för övrigt mega kändis i Spanien med all sin blåblodiga bakgrund, och det är faktiskt lite häftigt att hon gifter sig med sin 20 år yngre kärlek, som hon känt länge. Hade det varit en karl som var äldre hade du säkert inte reagerat likadant…!

 4. Helena M A o vad är det som är så hemskt med min kommentar då???
  Det har inget att göra med om det är en dam eller en herre o i vilken ålder de är o med vem de gifter sig mm mm, utan det jag kommenterade var utseende, sedan får hon vara hur blåblodig hon vill utan att det inverkar på saken.
  ”Hade det varit en karl som var äldre hade du säkert inte reagerat likadant…!””där ser man hur kvinnor tänker om men!! men där har du helt fel.

 5. Hertiginnan av Alba får mig att tänka på en söt apunge, vet inte om det finns blåblodiga.

  Folk tar ju apor som keldjur utan att fordra sex.

  Men allvarligt talat så kan hon vara mycket spirituell, fördomsfri och trevlig och när Alfonso vill ”gå ut på kvällen”, säger hon bara OK, när du kommer hem skall vi ta en drink.

  Ingen av oss vet hur trevligt de kan ha tillsammans.

 6. #8

  Tack, bra bilder.

  Fastän ansiktet är som det är på hertiginnan, måste jag säga att hon kan, beträffande benen, konkurrera med betydligt yngre damer.

  Men om alla som försöker leka yngre än vad de är, så måste de finna sig i att bli utskrattade av ungdomar, som det var på videoklippet.

 7. tack för feed-backen PIX..
  jag kan hålla med om att hon inte direkt är vacker, men att säga att det är hemskt att visa en sån bild – NEJ, där är du elak..
  Ska vi ha skönhetskrav för att vara med på foto.?
  Sen håller jag Christina Helsinki – vi vet ingenting om hur de har det privat – hon kan ju vara väldigt intressant som människa med tanke på det liv hon levt och säkerligen har de nåt speciellt utbyte av varandra..
  Men skönt att höra att jag hade fel i mitt antagande om män..

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar