Annons

Om Camilla Spjuth Palve och Helena Lindstam

Bakom kulisserna är bloggen som skrivs speglar livet bland kungligheter, kändisar och stjärnor. Camilla Spjuth Palve och Helena Lindstam bjuder också på historiska bilder, händelser och visar gärna på anrika objekt med kunglig prägel.

Stäng

Annons


Vad säger ni om välkomnandet?


Äntligen är prins Charles i stan! Ni som följer den här bloggen vet att jag är ytterst förtjust i det brittiska kungahuset, inte minst den gode Charles. Därför tycker jag förstås att prinsen och hertiginnan Camilla borde ha hälsats med pukor och basuner på Arlanda. Men vad händer? Jo, fem minuter efter att Charles och Camillas eget plan tagit mark knölar man ner karl´n i ett JAS-plan…

Annons

Foto: All Over Press.

Nja, säger jag. Ingen höjdaridé om ni frågar mig. Men, men. Charles såg ju åtminstone någorlunda nöjd ut…

Foto: All Over Press.


Dela
Tweeta
Dela
Maila
OM BAKOM KULISSERNA

Bakom kulisserna är bloggen som skrivs speglar livet bland kungligheter, kändisar och stjärnor. Camilla Spjuth Palve och Helena Lindstam bjuder också på historiska bilder, händelser och visar gärna på anrika objekt med kunglig prägel.


Annons

Kategorier


Annons

Annons

ArkivAnnons

4 kommentarer till “Vad säger ni om välkomnandet?”

 1. Här är vi rörande överens. Tänk tanken att norska kungahuset hade skickat ut Märtha Louise ensam att möta när Charles och Camilla landade på Gardemoen.
  Nylandade och lätt yrsliga efter flygturen, hade hon gripit dem i hampan och släpat med dem till ett ställe som helt och hållet saknar intresse för den ena i paret, gärna till en produkt som landet desperat försöker att kränga till motvilliga köpare.

  Sedan åker man till Fryshuset och spelar basket i sällskap med en drottning som ser ut att ha svalt en korg citroner.

  Den enda som beter sig som folk är statsministern! Fryshuset i sig var en bra idé.
  Men, men, ack, ack, Illa, illa!

 2. Gud vilket klagande!

  Enligt annan media – som exv. SVT – är Prins Charles utbildad flygare/stridsflygare och enligt officerarna vid visningen ställde han massor med frågor som de svarade på. Bara för att Hertiginnan av Cornwell inte är utbildad flygare/stridsflygare – kan hon väl ändå vara intresserad! Vem vet – kanske hade Prins Charles bett att få se Gripen, och var det inte istället smart att göra det när man ändå var på Arlanda än åka dit en extra gång?!

  Varför är det okej att i Norge och i Danmark – enligt planen i alla fall – Kronprinsparen välkomnar och i Danmark ska uppenbarligen (enligt danskar här på sidan) Drottningparet bara träffa dem vid en middag, så varför är det inte okej enligt er att Prins Carl Philip som ställföreträdare för Kronprinsessan Victoria som är barnledig, kliver in och representerar?! Han gjorde det mycket bra också, enligt annan medias filmer (SVT, Expressen osv.)

  Drottningen såg inte det minsta sur ut varken vid mottagandet vid Slottet eller vid Fryshuset! Måste människor le 24/7 för att det ska duga? Prins Charles log inte på en enda bild från Norge, måst det betyda att han var sur eller inte trivdes?

  Varför klankas det alltid ned på det svenska kungahuset, medan alltid det norska och danska hyllas? Så typiskt självhatande svenskt! Man blir så trött. Självhat är inte kreativt. Försök se det positiva också!

  PS. Ska bli spännande att se om denna kommentar släpps igenom!

 3. Kanske Charles själv hade önskat denne programpunkt? Jag vet att Charles var i marinen, men både Wills och Harry är ju piloter. Och vad vet ni om Camillas intressen? Alla damer är inte såå förtjusta i dagis och äldreboende, de kan vara intresserade även i maskiner…

  Enligt protokoll var Carl Philip den rätta personen att möta dem på Arlanda – Charles är inte kung ännu även om han är bara två år yngre än Carl Gustaf.

 4. Håller med dig Snorkfröken. Jag tror att Charles och Camilla får pompa och ståt så att det räcker. Prins Carl Philip är en värdig mottagningskommitté tillsammans med de militära personer som mötte upp. Jag undrar om inte Camilla (ser ut så på något foto) diskuterade benbrott med mannen som har foten i gips, hon var ju själv justerad för några år sedan.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar