Annons

Om Camilla Spjuth Palve och Helena Lindstam

Bakom kulisserna är bloggen som skrivs speglar livet bland kungligheter, kändisar och stjärnor. Camilla Spjuth Palve och Helena Lindstam bjuder också på historiska bilder, händelser och visar gärna på anrika objekt med kunglig prägel.

Stäng

Annons


Snyggast i Danmark


Nog för att huvudpersonen var söt. Men hur snygg var inte prinsessan Marie när hennes son döptes i söndags??? Jag tycker till och med att hon slår Mary nuförtiden! Marie har en klassisk men ändå spännande stil, riktigt ögongodis. Jag diggar spetsklänningen rejält.

 

Fina familjen...

Fina familjen...

 

... med snygga Marie i spetsen!

... med snygga Marie i spetsen!

Johanna Fredriksson


Dela
Tweeta
Dela
Maila
OM BAKOM KULISSERNA

Bakom kulisserna är bloggen som skrivs speglar livet bland kungligheter, kändisar och stjärnor. Camilla Spjuth Palve och Helena Lindstam bjuder också på historiska bilder, händelser och visar gärna på anrika objekt med kunglig prägel.


Annons

Kategorier


Annons

Annons

ArkivAnnons

8 kommentarer till “Snyggast i Danmark”

 1. Jag håller inte med, jag tycker att Mary var betydligt snyggare. Vad är det Marie har under klänningen? Det är ju alldeles buckligt och konstigt vid urringningen. Hon ser ”oskräddad” ut, som vanligt.

 2. får faktiskt hålla med dig Johanna! Den här spetsklänningen var dock inte en av Maries värsta kreationer. Dock kändes den inte så elegant för tillfället trots klädkoden. Mary håller en jämn hög nivå på sina kläder, något som Marie saknar ännu så länge. Jag tycker också att Marie alltid ser så stel ut och sätter näsan i vädret. Nej kl’nningen var lite tråkig och hon hade kunnat satsa på mer färg.

 3. Måste hålla med både Johanna ock Sofia tycker inte att klänningen var not att hurra för, långtråkig o den satt mera en dåligt på Marie.Ser ju mera hemsytt ut tycker jag.

 4. Hon är helt bedårande och den kvinnotyp som drar på sig megärors avundsjuka. Det borde någon tala om för henne innan den sortens ”megär-kvinnor” har fått tillfälle att förstöra hennes liv. De arbetar så, nämligen; Allt de förstår är konkurrens och stenhård mobbing…

 5. Jag orkade inte vänta på ett svar längre så jag googlade. En megär är tydligen en argsint och grälsjuk ofta något till åren kommen kvinna. Så jag antar att det var riktat till mig.

  Jag må vara något argsint men inte speciellt grälsjuk och jag räknar mig heller inte som till åren kommen då jag rätt så nyss har fyllt 29.

  Jag säger snarare vad jag tycker än att gnälla och är inte överdrivet angelägen om att folk ska hålla med mig. Om jag får tycka vad jag vill så får de tycka vad de vill och jag tycker inte att Maries klänning var snygg. Den satt inte bra på henne och och jag tycker att hennes klänningar ofta sitter illa vid bysten, något som lätt kan rättas till av en skräddare. Undantaget var hennes bröllopsklänning som satt som gjuten.

  Irena kanske har något mer att tillägga? En megär till en annan? 😉

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar