Annons

Om Camilla Spjuth Palve och Helena Lindstam

Bakom kulisserna är bloggen som skrivs speglar livet bland kungligheter, kändisar och stjärnor. Camilla Spjuth Palve och Helena Lindstam bjuder också på historiska bilder, händelser och visar gärna på anrika objekt med kunglig prägel.

Stäng

Annons


Ockelbo väntar på finbesök…


Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har ju redan besökt Ockelbo måååånga gånger tillsammans. Men aldrig på officiellt besök. Nu hoppas Ockelbo kommun att det ska bli ändring på det, de har nämligen skickat en inbjudan till hovet med förhoppning att den officiella visiten ska ske under våren. Ockelbo med kommunalrådet Magnus Jonsson i spetsen har redan snickrat ihop ett förslag på program. Bland annat vill Ockelbo visa upp Wij förskola och deras nyanlagda pedagogiska och handikappanpassade utemiljö, högskolans trädgårdsdesignerutbildning på Wij trädgårdar med inriktning på hälsa och design och det nybyggda äldreboendet Bysjöstrand.

Annons

Och så måste man ju överlämna Ockelbodräkterna som kronprinsessparet fick i bröllopsgåva av kommunen förstås…

Paret fick ju ett läger för barn och ungdomar i present av Ockelbo kommun också. Förhoppningen är nu att Victoria och Daniel ska vara med och dra upp riktlinjerna för hur lägret ska utformas…


Dela
Tweeta
Dela
Maila
OM BAKOM KULISSERNA

Bakom kulisserna är bloggen som skrivs speglar livet bland kungligheter, kändisar och stjärnor. Camilla Spjuth Palve och Helena Lindstam bjuder också på historiska bilder, händelser och visar gärna på anrika objekt med kunglig prägel.


Annons

Kategorier


Annons

Annons

ArkivAnnons

4 kommentarer till “Ockelbo väntar på finbesök…”

  1. Jag läste att Daniel var på midnattsmässa med sina föräldrar i Ockelbo på julafton. Var han inte på Drottningholm med kungafamiljen på julafton? Och varför var Victoria inte med i Ockelbo? Sedan var han tillbaka till Drottningholm på juldagsmorgonen, för att sen fira jul på Haga. Stämmer detta? Har han i så fall använt sig av helikopter?

  2. hur många olika folkdräkter har victoria burit, vad sägs om en liten bildserie.
    Hur arbetar kungafamiljen med de olika hertigdömmen finns det någon stående pubkt att man besöker en del av hertigdömmet varje år? som en typ av eriksgata?

  3. #2 så borde det åtminstonde vara om de inte kan bosätta sig i dem. Men det här med hertigdömena verkar mest vara en titel nuförtiden, inget man arbetar aktivt med som de gjorde förr (och då menar jag inte flera hundra år tillbaka i tiden utan 1900-talet). Nu ligger ju inte Ockelbo i Västergötland, så eriksgata dit ska de väl inte göra. De ska väl inte heller prioritera det speciellt.

  4. Måste bara säga att det är väl pittoreskt för er fotografer med Ockelbo!Wiiträdgård är jag nyfiken på,tyvärr har ingen möjlighet att komma dit!
    Har ni strul idag med kommentarer?Det blev vitt!

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar