Annons

Om Camilla Spjuth Palve och Helena Lindstam

Bakom kulisserna är bloggen som skrivs speglar livet bland kungligheter, kändisar och stjärnor. Camilla Spjuth Palve och Helena Lindstam bjuder också på historiska bilder, händelser och visar gärna på anrika objekt med kunglig prägel.

Stäng

Annons


En liten Madeleine till eftermiddagskaffet…


Prinsessan Madeleine har haft ett tufft år efter separationen från Jonas Bergström. Och nu befinner hon sig som bekant i favoritstaden New York där det vankas jobb, jobb, jobb för Childhood. Det var ett tag sedan vi såg några nya Madeleinebilder så jag tycker att vi tar och rotar fram några gamla godingar ur arkivet. Vem som plåtat bilderna? Charles Hammarsten förstås. Varendaste en!

Annons

GustafMagnuson30-2005Hälsingland2004införmillenieskiftetJulen1998Lucia1984Lussebak1984Mad1Mad2Brˆllop-Brodin82.JPGmad5MadderosalitenMadeleine96542T5053MadpappampappaiverbierNobel2002Nyföddm.familjenVA3G2405PåSolliden1984Silver8Sollidenkanin1986StudenttresyskonDP6F9981Camilla Spjuth Palve


Dela
Tweeta
Dela
Maila
OM BAKOM KULISSERNA

Bakom kulisserna är bloggen som skrivs speglar livet bland kungligheter, kändisar och stjärnor. Camilla Spjuth Palve och Helena Lindstam bjuder också på historiska bilder, händelser och visar gärna på anrika objekt med kunglig prägel.


Annons

Kategorier


Annons

Annons

ArkivAnnons

18 kommentarer till “En liten Madeleine till eftermiddagskaffet…”

 1. Fantastiska bilder på en prinsessa som växte upp till att bli vacker som en dag.
  Men inte fick hon den tuffa kvalificerade utbildning så hon kunde företräda Sverige i tiden som hennes syster kronprinsessan.
  Hade Sverige inte råd att utbilda också Madeleine?
  Det är ett stenhårt jobb att representera Sverige så visst behöver Victoria allt stöd hon kan få.
  Faktiskt.

 2. Fina Madeleine !
  #2 Prinsessan Madeleine skulle klara rollen som kronprinsessa MINST lika bra som Victoria. Men hon skulle nog inte vilja…. 🙁

 3. Ja, Madeleine duger och mer därtill. Men hon ser lite tilltufsad och övergiven ut numera, och Mediadramaturgin gör inget för att hjälpa henne.

 4. Madeleine var verkligen vacker!!!
  Ja. ..som naturell tonåring i vit kavaj…bilden efter den med lussebaket…så vacker!!!
  Däremot raka motsatsen därefter ..med sönderblekt gulaktigt hår och skrikblå linser..gud va tacky!!!
  En prinsessa med så usel stilkänsla…som kronprinsessa…vilken katastrof!!!
  Klasskillnaden mellan Victoria och Madde är ju rent brutal!!!
  Länge leve Victoria!!!

 5. Tror nog också att hon skulle klara av uppgiften lika bra som storasyster, MEN jag tror inte hon vill för då skulle hon vara tvungen att göra not o inte bara springa sin väg då det blir lite jobbigt…

 6. Jag såg bilder på prinsessan Madeleine för någon vecka sedan och jag tyckte hon såg sliten ut. Jag tycker inte att det går att jämföra syskonen. Alla tre är snygga och verkar så rara. Kronprinsessan Victoria är skolad till tronföljare och vi har med prins Daniel vid hennes sida fått ett strålande kronprinsesspar.
  Prinsessan Madeleine har valt att arbeta inom samma områden som drottningen och det är väl också viktiga uppgifter.

 7. Tycker den andra bilden när hon står med linet i famnen och det gula paraplyet är väldigt fin.

  #6 Tina

  Herregud, Victoria stilkänsla? Du menar väl din namne stylisten då, för förr om åren har hon sett ut som en kärring. Inspirerad av mor som är drygt trettio år äldre.

  Och ja det är bara Victoria de har satsat på när det gäller praktik i riksdag med regering osv. vilket givetvis är väldigt dumt. Täcl om någonting händer då. Men ren och skär utbildning så har Madeleine en gedignare och hon har ju haft tid till att fullfölja en sådan också.

  #7 Pix

  Vad då springa iväg när något blir fför jobbigt. Så som Victoria gjorde i stället för att studera på Uppsala Universitet då? Victoria hade en godtagbar orsak och det tycker jag nog att Madeleine också har. Hon har stått inför svenska folket och varit lyckligt förlovad, blir sedan förnedrad offentligt. Tror de planerade redan i våras att hon skulle vara i USA under hösten när de inte ännu hunnit se hur det hela utvecklade sig med pressen och så vidare.

 8. @ Lydia:
  Victoria är smart vacker och stylish!!!
  Madde saknar stilkänsla…..och skulle passa i Jersey shore..eller Tylösand!!!
  Got it?
  .

 9. undrar om inte prinsessan diana hade ett liknande halsband som prinsessan har det 13radiga pärlhalsbandet
  jag vet att det finns ett liknande i danmark

  annars ska jag på utstälningen härskarkonst och se smycken
  http://trondni.blogspot.com/2010/09/several-exhibitions-on-royal-history.html

  vad sägs om ett reortage om drottning ingrids utställning på rosenbergs slott
  http://dkks.dk/dronning-ingrid-2

  danska smycken’
  http://dkks.dk/skatkammeret-3

 10. Lydia. Jag har inget sagt om Madeleine höstprogram!! det är not du själv fått om bakfoten.
  Att hennes förlovning bröts får hon nog också till en del skyla sig själv för man måste vara två om sådana beslut(sedan är det upp till var o en att tycka o tänka vem som är skyldig eller inte), skulle hon ha tagit tjuren vid hornen direkt efteråt hade hon blivit behandlad mycket mildare av media en som hon nu gjorde o försvan för lång tid(förstår att hon var borta ett tag men att inte gå på sin systers lysning gick enligt mig för långt) så summan av kardemumman är fortfarande att jag tycker hon smet o lämnade sin syster i skiten(hon fick ju snabbt rycka ut för att utföra uppdrag som egentligen var Madeleines)

 11. #11 Tina

  Kan bara säga jaha till din kommentar. Oerhört barnslig.

  #13 pix

  Du kanske har rätt i sak, men jag skulle vilja se den stenhjärtade som tar tjuren vid hornen inför svenska folket och den samlade hopen av rojalistiska intressener.

  Du tycker kanske också Vicoria, redan innan hon for ill USA och fick behandling, skulle tagit tjuren vid hornen och förklara för samma publik att hon led av anorexi, då hon mådde som värst. Att missa syrrans lysning funderar jag inte så mycket över, men det var väl det blivande brudparet som var viktigast där. Vet inte vad ett syskon har för funktion vid en sådan tillställning. Att victoria fick rycka in var ju olyckligt, men varför kunde inte Carl Philip ha gjort det?

 12. Jag gillar Madeleines stil, hon är urvacker på bägge maskeraderna, kan hon inte sluta bleka håret så vore jag nöjd (som själv har gult hår och är snart i friserstolen igen)

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar