Annons

Om Camilla Spjuth Palve och Helena Lindstam

Bakom kulisserna är bloggen som skrivs speglar livet bland kungligheter, kändisar och stjärnor. Camilla Spjuth Palve och Helena Lindstam bjuder också på historiska bilder, händelser och visar gärna på anrika objekt med kunglig prägel.

Stäng

Annons

OM BAKOM KULISSERNA

Bakom kulisserna är bloggen som skrivs speglar livet bland kungligheter, kändisar och stjärnor. Camilla Spjuth Palve och Helena Lindstam bjuder också på historiska bilder, händelser och visar gärna på anrika objekt med kunglig prägel.


Annons

Kategorier


Annons

Annons

ArkivAnnons

19 kommentarer till “Charles bilder från dagen”

 1. Absolut outstanding……Ingen kunglighet kan modemässigt konkurrera med Victoria efter denna kavalkad av fantastiska outfits!!!
  Den svarta….perfection!!!
  Trista grå musen bredvid..ja hon som valde världens fulaste liile gubbe till man…..hon ser ju bara totalt malplacéut bredvid vackra Victoria!!!

 2. Bedövande _ Kronprinsessparet och bilderna! Kronprinsessans lilla svartvita makalöst vacker, likt Kronprinsessan som är breathtaking! Underbart med Prinsens matchande smala slips. Ett mycket fint par som fått många fina ord i nationell och internationell media, bl.a. för Kronprinsessans fantastiska franska och för Prinsens intresse samt för hans fina stöd till sin hustru.
  Tack Kronprinsessparet för en fantastisk representation av Sverige! Underbart att ert allra första gemensamma uppdrag blev så uppmärksammat och lyckat! Tack Svensk Damtidning för bra bilder och reportage.

 3. Här hade Carla Bruni inget att hemta. Hur kan man bara klä sig så dåligt om man ändå skal representera sitt land??
  De enda jag inte riktigt förstår är att Victoria alltid skal ha en så himla stor o ful klocka på sig till allting.

 4. Fransk dagspress förbigår detta besök med tystnad.
  Liten notis i Le Figaro innan besöket.
  Inget i Le monde.
  Inget i l`Humanité (om nu någon hade trott det)
  Inget i Liberation
  Liten notis i le Parisien.
  En del uppmärksamhet i den lokala tidningen i Pau,Sud-Ouest.

 5. ”6 John:
  Symtomatiskt!!!
  Fransmännnen har ju tappat tålamodet med lille Zarko och hans omdömeslösa frilla!!!
  Att ha ett bildbevis på att Victoria överglänser Carla…i Le Figaro…jamais!!!

 6. #1 Tina ”Världens fulaste lille gubbe till man” ??? Men DU han har utstrålning och intelligens något som ”prins” Daniel helt saknar.

 7. Ingen svensk tidning tycks ha noterat att Victoria och Daniel 1-2 november besöker Finland! Här i Finland går folk i spinn, den ena av kvällstidningarna har ett sexsidigt (!) extranummer om paret, och undrar om Daniel ska träffa sina finska släktingar. Enligt en svensk efterforskan är ju Daniel på långt håll släkt med landets tredje president P.E Svinhufvud.

 8. @11 Annica

  Bra att du informerar om Finlandsbesöket! Hoppas verkligen att tidningarna i Sverige skriver om detta. Kanske du har bra länkar att lägga ut här hos Svensk Damtidning, vore kul!

 9. # 6 Snickarjohn ja det är klart att fransk dagspress inte bryr sig ett smack om statsbesöket eftersom det officiella Sverige inte rört ett finger för att intressera medierna.
  Man hade kunnat göra en kul utställning på det svenska kulturhuset i Paris om Bernadotte och hans fantastiska karriär och liv, det hade den verkligt historiemedvetna franska pressen gillat. Men kulturhuset i Paris rår inte över sina egna utställningsprogram, allting styrs från Stockholm.
  Lägg till detta att hovet inte tillät intervjuer och presskonferens med Victoria och Daniel. Vad fanns då för franska medier att skriva om? Ingenting förrän äntligen Sarkozy kom in i bilden och kysste Victoria på hand.

 10. Varför inte helt enkelt skicka med en tolk i entouraget? Det blir så krystat med alla mer eller mindre sannolika undanflykter! Carla Bruni ser samtida och närvarande ut, inte tillrättalagd och stylad. Hennes utseende kanske är hennes egen idé?

 11. # 12, A-B
  Tack, men skrev en ilsken insändare just under ”Daniel och Victoria på skolbänken” eller ngt liknande.
  Att SvD sätter dylika kommentarer under redaktörs granskning, som den här ovan t.ex. Är den kritiserande och oanständig mot folk i allmänhet och sv, kungligheter i synnerhet?
  Min kommentar som jag nyss nämnde under ”V och D på skolbänken” har allt du behöver i information, om den nu går igenom.

  Det intressanta är att SvD med största sannolikhet följer med kronprinsessparets besök i Finland, och att jag då troligen kommer att stöta på Johanna, eller ngn anna, och, som så många gånger förut tolka mellan finska och svenska. Vilket jag gärna gör, För jag har följt med alla svenska, och andra europeiska kungliga (stats)besök i Finland. Av den enkla orsaken att de är mitt intresse och hobby, mitt egentliga yrke har i trettio års tid varit som medicinsk (!) redaktör för finska statens television, dvs, som SVT. Men detta är inte roligt.

 12. Succé i internationell press etc. var hittar ni den informationen? Har följt de länkar som finns på SvD och även läst dagsoch kvällspress men hittar inget sådant. Har inte sett att Daniel fått beröm för sitt uppförande, intresse och stöd. Detta var inget jag heller förväntade mig, sådana här resor brukar bara uppmärksammas i skvallerpress, men när så många skriver att de blivit oerhört uppmärksammade och också skriver varför blir man ju nyfiken, men tyvärr. Hittade en sida, på ett skvaller forum, där folk fick jämföra Victoria och Carla Bruni. Där var omdömena om Victoria från stunning (ofta med svenskklingande namn) till the girl next door. Så olika alltså.

 13. Varför ska franska folket hylla en kunglig person? Frankrike är ju en republik och stolta över den. Sarkozy har ju också försökt tona ned de kungliga mötena han måste delta i – drottning Elizabeth bjöds ju inte in till 50-årsminnet av 2:a världskriget. Sarkozy försöker undvika att öda tid på möten med kungligheter – det tar bara dyrbar tid för politiker.

 14. Vilket underbart kronprinsesspar Sverige har.
  Prins Daniel verkar verkligen leva upp till det som han har lovat sin hustru, dvs. stötta henne i hennes viktiga gärning för Sverige.
  Härliga bilder – tack!

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)Annons

Laddar