• Annons
  Bakom kulisserna
  Annons

  Prinsessor på premiär!

  23 september, 2011, 8:25 i Hollands kungligheter | 4 Kommentarer

  Det hör kanske inte till vardagligheterna att kungligheterna går på premiär. Men häromdagen tog Máxima med sig sin gulliga treklöver av flickor för att kika på premiären av barnmusikalen Fantasia!

  Foto: Stella Pictures.

  De är så söta, de där små holländskorna. Och så kan jag ju inte låta bli att fundera över vad prinsesstrion tyckte om presenterna de fick av Svensk Damtidning för några veckor sedan. Svensk Damtidnings reporter Anna Sköld träffade ju sympatiske kronprins Willem-Alexander för en intervju och passade då på att skicka med några presenter hem till småflickorna. Lilla Amalia, 7, fick ett ekologiskt pysselset med ”bygg din egen klocka”. Prinsessan Alexia, 6, fick ett träpussel där man bygger ett ekologiskt hus med solceller på taket och till minstingen Ariane, 4, blev det ett Pippi Långstrump-pussel – ekologiskt det också förstås.

  Vad pappa Willem-Alexander sa? Jo, så här:

  – Åh, fantastiskt! Tack så väldigt mycket.

  blavhammar@hotmail.com blavhammar@hotmail.com

  Läs också

  Dela
  Tweeta
  Dela
  Maila

  Kommentarer

  4 kommentarer till "Prinsessor på premiär!"

  1. 1.      Anna-Karin Flygare,  23 september 2011 9:06

   De är väldigt söta alla tre! Äldsta dottern ärväldigt lik pappa medan de två yngre är mamma upp i dagen! Speciellt mellansystern kommer bli en skönhet tror jag. Såg fler bilder på Myroyals där det syns att de två yngre dansar runt som prinsessan Isabella. Kan bli roliga prinsessträffar i Europa i framtiden! ;)

  2. 2.      Anna,  23 september 2011 9:36

   Mellanflickan Alexia är en kopia av mamma, medan Amalia och Ariane är en avbild av pappa – och därmed otroligt lika varandra.

  3. 3.      Ines,  23 september 2011 12:35

   Att de inte frös i sina sommarklänningar, flickorna. Det är i och för sig varmare nere på kontinenten men det är ändå sen september nu, och det här var en tillställning på kvällen då det regnade dessutom.
   Söta var de absolut. Och holländska kungafamiljen verkar så otroligt glada och harmoniska hela tiden, det är härligt att se dem.

  4. 4.      lulu,  26 september 2011 19:11

   A very cute lovely sweet pretty little princesses they are adorable

  Kommentera?

  Kommentarerna ska hålla en god ton och vara en nöjaktig läsning.
  Alla kommentarer som är en upprepning eller inte håller god samtalston riskerar att redigeras eller refuseras.
  Kommentarer överstigande 10 rader publiceras inte.