Annons
Annons

Annons

Mr Chance och Ms Fearless

Häromdagen hade jag förmånen att få träffa en oerhört intressant person, nämligen Inga-Britt Ahlenius – eller Ms Fearless som hon kallades i FN:s korridorer.

Foto: Charles Hammarsten.

Vi pratade om allt från hennes uppväxt i de värmländska skogarna till hennes chefskap för FN:s internrevision i New York. Det blev ett intressant samtal som ni självklart kommer att få läsa om i Svensk Damtidning framöver. Vi pratade också en hel del om FN:s generalsekreterare – Ban Ki-moon, en verklighetens Mr Chance enligt Inga-Britt. Om detta kan ni också läsa i Inga-Britts bok ”Mr Chance, FN:s förfall under Ban Ki-moon (Brombergs förlag).

Läs också

Dela
Tweeta
Dela
Maila


Annons

5 kommentarer till “Mr Chance och Ms Fearless”

 1. Vilket lyft för Svensk Damtidning! Henne kan vi utse till Årets Svensk at home and abroad sedan minst femton år tillbaka och lika mycket idag: Den mest beundransvärda svensken sedan Dag Hammarskjöld, basta!

  0
 2. Där har vi en person med verklig civilkurage! Är stolt över att hon är svensk. Ser fram emot att få läsa om henne!

  0
 3. Vilken kvinna!Jag hyser så stor beundran för hennes sätt att våga säga fel inom en organisation och sedan stå för det också!Det är ju bara synd att det inte finns fler som Inga-britt.Läs hennes bok för man får sig en kur av mod och sedan är den jätteintressant!
  Jag låter många av de böcker som jag läser gå vidare för nytt,men den här boken kommer aldrig att lämna mitt hus-den ska jag ha med mig resten av mitt liv för den har ändrat mitt synsätt på vissa saker och lärt mig något positivt!

  0
Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)


Annons

Senaste från Svensk Damtidning