Annons
Annons

Annons

Kungligt för di små

Jag har fått diplom! Ja, åldern blev ju kanske inte helt korrekt, men ändå – visst är det fint…

Dessutom fuskade jag lite. Men ändå. Diplomet har jag gjort på norska hovets hemsida för barn. Och jag har sagt det förr och jag säger det igen – den är SÅ bra. Även som vuxen kan man lära sig en hel del kul kunglig kuriosa. Jag visste till exempel inte att Karl XIV Johan bar tupé. Men nu vet jag – och som bevis för det har jag ju mitt diplom!

Läs också

Dela
Tweeta
Dela
Maila


Annons

Kommentarer till “Kungligt för di små”

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)


Annons

Senaste från Svensk Damtidning