Annons
Annons

Annons

Kungafamiljen som tepåsar

Prins Carl Philip som tepåse, kan det vara något? Dagens i särklass roligaste kungapryl hos Designtorget var de här tepåsarna med kungafamiljen. Underbart att man liksom hänger dem i armarna på tekoppskanten!
Jag kan inte tänka mig att någon kan bli upprörd över de här rätt harmlösa prylarna. Lite måste man ju få skoja. Eller? Vad tycker ni läsare, får man skoja så här med kungligheterna?
/Camilla

Läs också

Dela
Tweeta
Dela
Maila


Annons

5 kommentarer till “Kungafamiljen som tepåsar”

  1. Dessa var ju urskojiga! Om jag hittar dem så ska jag köpa dem, och dessutom så är det sådana liknande grejer som mina vänninor brukar köpa till mig när de vil skoja till det : )

    0
Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)


Annons

Senaste från Svensk Damtidning