• Annons
  Bakom kulisserna
  Annons

  Alla älskar Twilight

  30 juni, 2009, 8:19 i Skådespelare | 1 Kommentar
  Annons

  När man nått min ålder brukar idolförälskelserna vara ett minne blott. ”Jag har kommit över det där”, tänkte jag. Det visade sig att jag hade helt fel. Efter att ha sett succéfilmen ”Twilight” för någon månad sedan (ja, jag vet, jag är medveten om att jag är lite efter) blev jag varse att man visst kan tråna efter onåbara Hollywood-kändisar. Trots att man passerat 15. Och jag verkar inte vara ensam. Större delen av de jag pratat med verkar ha hamnat i samma sits. Gång på gång ser vi filmen, suckar och rodnar. Aneldningen till beteendet? Snyggingen Robert Pattinson! Rob spelar huvudrollen i ”Twilight” och lyckas med bedriften att få både yngre tjejers och mer (hrm) mogna kvinnors hjärtan att klappa lite extra. Man kan inte annat än avundas skådespelerskan Kristen Stewart som får spela mot honom. I ett kommande nummer av Svensk Damtidning får Ni läsa mer om Kristen, hennes bakgrund och förhållande till Rob. Spännande!

  Byline-Johanna

  eva.ekstr@telia.com eva.ekstr@telia.com

  Läs också

  Dela
  Tweeta
  Dela
  Maila

  Kommentarer

  En kommentar till "Alla älskar Twilight"

  1. 1.      Alice,  19 februari 2010 22:36

   Aww Robert är sååå söt <3
   Älskar honom mer än dig, det kan jag lova <3

  Kommentera?

  Kommentarerna ska hålla en god ton och vara en nöjaktig läsning.
  Alla kommentarer som är en upprepning eller inte håller god samtalston riskerar att redigeras eller refuseras.
  Kommentarer överstigande 10 rader publiceras inte.