Annons
Annons

Annons

Alla älskar Twilight

När man nått min ålder brukar idolförälskelserna vara ett minne blott. ”Jag har kommit över det där”, tänkte jag. Det visade sig att jag hade helt fel. Efter att ha sett succéfilmen ”Twilight” för någon månad sedan (ja, jag vet, jag är medveten om att jag är lite efter) blev jag varse att man visst kan tråna efter onåbara Hollywood-kändisar. Trots att man passerat 15. Och jag verkar inte vara ensam. Större delen av de jag pratat med verkar ha hamnat i samma sits. Gång på gång ser vi filmen, suckar och rodnar. Aneldningen till beteendet? Snyggingen Robert Pattinson! Rob spelar huvudrollen i ”Twilight” och lyckas med bedriften att få både yngre tjejers och mer (hrm) mogna kvinnors hjärtan att klappa lite extra. Man kan inte annat än avundas skådespelerskan Kristen Stewart som får spela mot honom. I ett kommande nummer av Svensk Damtidning får Ni läsa mer om Kristen, hennes bakgrund och förhållande till Rob. Spännande!

Byline-Johanna

Dela
Tweeta
Dela
Maila
Annons


Annons

Annons


Annons

Kommentarer till “Alla älskar Twilight”

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)


Annons

Senaste från Svensk Damtidning